Shopping Cart
Goudprijs: € 49,430.80 Zilverprijs: € 671.28
Hoge klantenwaardering via  Trustedshops
Telefonisch bereikbaar (ma - vr 09:00 - 17:00) - 010 79884 41
Online zilver kopen

Veilig online zilver kopen

Is online zilver kopen veilig?

Wanneer u online zilver kopen wilt kan dat behoorlijk spannend zijn, zeker wanneer u dit voor het eerst doet. We helpen u graag op weg met enkele aandachtspunten die u in de gaten houdt wanneer u online zilver kopen gaat.

Waar moet u op letten bij online zilver kopen?

Nu we steeds meer via internet kunnen kopen en regelen, is de toename van het aantal gevallen van internetoplichting enorm. Internetcriminelen worden steeds slimmer, waardoor het soms lastig is een poging tot oplichting op tijd te signaleren. In iedere branche zijn er wel dubieuze bedrijven actief, maar daar tegenover staat dat er zeker veel betrouwbare handelaren voor online edelmetalen te vinden zijn.

Controleer de verkoper

Voordat u met een bedrijf in zee gaat, is het belangrijk dat u eerst kijkt of de onderneming bij de Kamer van Koophandel geregistreerd staat. Op de website van de handelaar worden doorgaans het BTW en KVK nummer vermeld. Zoek vooral ook online naar recensies van het bedrijf. Doe ook onderzoek naar de bereikbaarheid van een bedrijf. Hoe makkelijk is er contact te leggen wanneer er iets aan de hand is?

Volledig veilig en verzekerd zilver bestellen

Gaat u zilver bestellen, dan is het heel belangrijk dat uw bestelling verzekerd wordt geleverd. Er kan immers altijd onderweg iets met uw bestelling gebeuren. Met verzekerde verzending met track and trace kunt u uw bestelling volgen. Kies ook altijd voor aangetekende bezorging zodat u er zeker van bent dat uw bestelling bij u aankomt.

Veilig online zilver kopen

Neem vooral ook de tijd en de rust om een betrouwbare online edelmetaal handelaar te vinden. Het zal echt de moeite lonen hier gedegen onderzoek naar te doen. Online zilver kopen geeft u de mogelijkheid een betrouwbare handelaar te zoeken waar het transport goed is geregeld. Daarnaast kunt u direct inspelen op een gunstige zilverprijs.

Heeft u een partij gevonden waar u veilig en vertrouwd online zilver kunt kopen, dan is aandacht voor de kwaliteit van producten de volgende stap. Onderzoek of producten een serienummer bevatten en of er een certificaat van echtheid wordt afgegeven.

Online verzekerd edelmetalen kopen bij Preciousbitmetals

Voor veilig, eenvoudig en snel online edelmetalen bestellen, kiest u voor preciousbitmetals.nl. Met ons Trustedshops keurmerk is een veilige en verzekerde levering van de door u bestelde producten gegarandeerd. Bij ons kunt u dan ook veilig uw edelmetalen bestellen.

Vele tevreden klanten gingen u voor, ontdek het in de reviews!

Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 010-7988441 of via de e-mail support@preciousbitmetals.nl.

Kopen met vertrouwen

Verzekerde verzending

Veilige verzending

Gratis verzending vanaf € 5000

Authentieke producten

100% authentieke producten

Zeer tevreden klanten

Lees de ervaringen van onze klanten