Shopping Cart
Goudprijs: € 49,438.19 Zilverprijs: € 661.96
Hoge klantenwaardering via  Trustedshops
Telefonisch bereikbaar (ma - vr 09:00 - 17:00) - 010 79884 41

Over ons

Het team van Preciousbitmetals heeft jarenlange ervaring op het gebied van de handel in fysieke edelmetalen. We hebben in de loop der tijd een stevig nationaal en internationaal netwerk op kunnen bouwen. Hierdoor kunnen wij vrijwel altijd voldoen aan al uw wensen en eisen.

Preciousbitmetals vindt het wijs om in iedere portfolio een bepaald hoeveelheid fysieke edelmetalen op te nemen. Dit is aanzet voor ons geweest een manier te ontwikkelen waarbij men op een vertrouwde en laagdrempelige manier edelmetalen zoals goud, zilver, platina en palladium kan kopen.

Door ons stevige netwerk van leveranciers kunnen we doorgaans een korte levertijd garanderen. De leveranciers kunnen door hun ruime voorraad vaak direct uit voorraad leveren. Iedere bestelling vertegenwoordigd een bepaalde waarde en daarom kiezen wij ervoor de bestelling verzekerd naar u toe te sturen.

De prijzen worden constant bijgewerkt waardoor er altijd een actuele weergave van de aan de koers gekoppelde prijs is. Wilt u weten wat de actuele koers van edelmetaal is, dan kunt u hiervoor op onze website kijken.

Bij Preciousbitmetals vindt u een uitgebreid aanbod van edelmetalen. U krijgt bij ons altijd de kwaliteit waar wij volledig achterstaan. Dit betekent dat onze producten alleen afkomstig zijn van erkende leveranciers, goedgekeurd door het LBMA, en voorzien zijn van een keurmerk. De edelmetalen zijn dan ook afkomstig van raffinaderijen die voldoen aan de richtlijnen zoals gesteld in de ‘Good Delivery List’.

Heeft u plannen om meer variatie in uw portfolio aan te brengen door fysieke edelmetalen toe te voegen, wilt u een stabiele investering doen om daarmee uw vermogen te beschermen tegen inflatie, of wilt u uw verzameling uitbreiden? Preciousbitmetals ondersteunt u hier graag bij!

Kopen met vertrouwen

Verzekerde verzending

Veilige verzending

Gratis verzending vanaf € 5000

Authentieke producten

100% authentieke producten

Zeer tevreden klanten

Lees de ervaringen van onze klanten