Shopping Cart
Goudprijs: € 49,554.78 Zilverprijs: € 662.28
Hoge klantenwaardering via  Trustedshops
Telefonisch bereikbaar (ma - vr 09:00 - 17:00) - 010 79884 41

FAQ

U kunt op ieder moment van de dag gemakkelijk en snel bestellen in onze online winkel. Na bestelling ontvangt u direct per e-mail een schriftelijke bevestiging van ons. De prijs en hoeveelheid van de bestelde artikelen worden in de bestelling vastgelegd met de huidige aankoopprijs.

1. Bevestiging
U ontvangt een e-mailbevestiging wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen.

2. Verzending / logistiek
Uw goederen worden verpakt en gecontroleerd volgens het 6-ogen-principe, met constante camera-opname. Zodra het pakket is afgegeven aan het transport bedrijf wordt u per e-mail op de hoogte gebracht met het tracking nummer van het pakket.

3. Ontvangst van uw bestelling
U ontvangt uw bestelling en controleert vervolgens uw producten in alle rust. De producten worden neutraal verpakt – het transport bedrijf weet niet wat er in het pakket zit.  

In tijden zoals deze is het een goed idee om te investeren in een grondstof die zijn waarde behoudt om zo uw vermogen te beschermen tegen enorme waardevermindering, het verlies van koopkracht (inflatie). Elke financiële expert zal aanbevelen om een hoeveelheid edelmetalen in uw portfolio te integreren om de risico’s te verminderen.

De financiële markten zijn in beroering. De over financiering van de Dollar en de Euro maakt dat veel beleggers vluchten in edelmetalen. Kenners verwachten een financiële crisis, met een veel grotere impact dan de vorige.

Goud is een klassieke investering. U doet er echter verstandig aan om ook te overwegen andere edelmetalen zoals zilver te kopen.

Nee, de aankoopprijs bij het plaatsen van de bestelling is bindend. U ontvangt direct een orderbevestiging en factuur per e-mail met de producten die u heeft gekocht en tegen welke prijs. Bankoverschrijvingen dienen direct na bestelling te worden voldaan. De benodigde bankgegevens vind u in de orderbevestiging die u na bestelling in uw mail ontvangt.

Het annuleren van een bestelling is niet mogelijk. Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u een bindende overeenkomst aan, conform de Algemene Voorwaarden van Preciousbitmetals. Preciousbitmetals draagt van het moment van bestellen tot het moment van betalen het koersrisico op de prijs van het door u gekochte edelmetaal. Vanwege dit koersrisico is Preciousbitmetals vrijgesteld van de wet kopen op afstand en is annuleren van een bestelling niet mogelijk.

De wettelijke uitzondering op de wet kopen op afstand (BW 7 Titel 1 Afd. 9a; art. 46d lid 4 sub a).

Onze facturen worden automatisch gegenereerd en staan na enkele seconden in uw e-mail inbox. Als dit niet het geval is, controleer dan de juistheid van uw e-mailadres en kijk in uw spam map.

In uw orderbevestiging, die u per e-mail heeft ontvangen.

U ontvangt uw goederen in een volledig neutrale verpakking. Niemand kan de inhoud van de goederen zien, de grootst mogelijke discretie is gegarandeerd. Alle munten en baren worden zeer zorgvuldig verpakt zodat uw kostbare lading niet beschadigd raakt.

Op de website staat bij het product aangegeven wat de levertijd is. Dit is een indicatie waarbij wij proberen een zo nauwkeurig mogelijke inschatting te geven van de levertijd. Wij doen geen deelleveringen en de gehele bestelling wordt dus in één keer afgeleverd. Heeft u meerdere producten gekocht, dan is dus de hoogste levertijd van toepassing.

Ja uw baar kan waarde verliezen als u deze uit de verzegelde verpakking (blisterverpakking) haalt. Als de baar onverpakt is gekocht, moet erop worden gelet dat het certificaat niet verloren gaat en de baar niet wordt beschadigd.

Munten worden vaak verkocht in zogenaamde muntcapsules, die dienen als bescherming tegen corrosie. Het is belangrijk voor de verkoop dat de munten op geen enkele manier bekrast of beschadigd zijn.

Over het algemeen raden we u aan de producten niet uit hun originele verpakking te halen.

Wij vragen u nadrukkelijk het pakket niet in ontvangst te nemen en niet voor ontvangst te tekenen wanneer u constateert dat het pakket beschadigd of geopend is. Laat deze direct naar ons retour zenden en u ontvangt een nieuw product.

Onze prijzen worden elke 3 minuten bijgewerkt en zijn gekoppeld aan internationale marktprijzen. Door de automatische koersaanpassing kan de prijs van het product gedurende het bestelproces lichtjes veranderen. De actuele prijs wordt kort voor bevestiging in het winkelwagenoverzicht weergegeven. Druk fouten en fouten in het winkelsysteem zijn voorbehouden.

Nadat u uw bestelling heeft afgerond, ontvangt u een orderbevestiging. In de orderbevestiging word de definitieve prijs weergegeven.

BTW

Alle belastingen (indien van toepassing) zijn bij de weergegeven prijs inbegrepen. Al onze gouden munten en baren zijn in de EU-landen vrijgesteld van BTW.

De reden hiervoor is dat de Europese landen en de ECB goud aanmerken als een vorm van financieel vermogen dat vrij verhandelbaar moet zijn, zolang het gaat om goudbaren met een zuiverheid van 24 karaat en gouden munten met een zuiverheid van minimaal 90%  

De lidstaten van de EU hebben gezamenlijk besloten dat deze edelmetalen voornamelijk een industrieel karakter hebben en om die reden met BTW belast moeten worden. Voor zilver is de industriële vraag ongeveer de helft van de totale vraag, voor platinum en palladium is dat aandeel nog groter.

De belastingdienst beschouwt zilveren munten die de status van wettig betaalmiddel hebben als verzamel voorwerpen en kunst. Daarom worden munten zoals de zilveren Oostenrijkse Philharmoniker, de Canadese Maple Leaf en de Amerikaanse Eagle alleen met BTW belast over de winstmarge. Dat is het verschil tussen de inkoopprijs en de verkoopprijs.

Het LBMA keurmerk wordt door de London Bullion Market Association verstrekt aan smelterijen die investerings producten zoals goudbaren produceren die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. De LBMA houdt een lijst bij van alle smelterijen in de wereld die aan dit keurmerk voldoen. Het is een kwaliteitskeurmerk dat inmiddels zo breed geaccepteerd is dat het altijd de voorkeur verdient een goudbaar of munt te kopen van een producent die LBMA gecertificeerd is. Deze producten zijn namelijk wereldwijd gemakkelijk weer te verhandelen.

Is uw vraag nog niet beantwoord?

Neem dan gerust contact op via support@preciousbitmetals.nl

Kopen met vertrouwen

Verzekerde verzending

Veilige verzending

Gratis verzending vanaf € 5000

Authentieke producten

100% authentieke producten

Zeer tevreden klanten

Lees de ervaringen van onze klanten