Shopping Cart
Goudprijs: € 49,430.80 Zilverprijs: € 671.28
Hoge klantenwaardering via  Trustedshops
Telefonisch bereikbaar (ma - vr 09:00 - 17:00) - 010 79884 41
De zilver prijs toont veerkracht rond de $24 niveau

De zilver prijs toont veerkracht rond de $24 niveau

Het lijkt erop dat de zilver prijs een (voorlopige) bodem heeft gevonden. Gedurende de afgelopen maanden stapten kopers telkens in wanneer de prijs van zilver onder op het $24-niveau zakte.

De zilverprijs blijft een zekere mate van veerkracht tonen. Met dat gezegd hebbend zou deze bodem wel eens van korte duur kunnen zijn, aangezien de 200 daagse EMA zich bevind rond de $22-niveau. Mocht de prijs toch weer onder de $24 dalen dan zal het rond de $22 veel meer steun vinden. Wanneer de zilver prijs onder deze grens zakt is dat een zeer negatief teken.

Voor de kopers is de $30-niveau het doel op lange termijn, op dit niveau bevind zich een aanzienlijke psychologische weerstand en is tevens ook de hoogste prijs in afgelopen 7 jaar.

De zilver prijs toont veerkracht rond de $24 niveau

De kans dat we uiteindelijk boven de psychologisch $30 grens breken is momenteel groter dan ooit, aangezien de centrale banken over de hele wereld de markten blijven overspoelen met ‘nieuw geld’.

Beleggers blijven aanzienlijke waarde in zilver en edelmetalen over het algemeen zien, niet enkel vanwege de hoogstwaarschijnlijke koopkracht vermindering van de valuta’s, maar ook vanwege het feit dat de reflatiehandel zal leiden tot meer vraag naar zilver op een industriële niveau. Met dat in gedachten ziet de komende periode er heel gunstig uit voor de zilver prijs.

Kopen met vertrouwen

Verzekerde verzending

Veilige verzending

Gratis verzending vanaf € 5000

Authentieke producten

100% authentieke producten

Zeer tevreden klanten

Lees de ervaringen van onze klanten