Shopping Cart
Goudprijs: € 49,446.54 Zilverprijs: € 661.64
Hoge klantenwaardering via  Trustedshops
Telefonisch bereikbaar (ma - vr 09:00 - 17:00) - 010 79884 41

”De goudprijs zal stijgen in 2021”

De goudprijs heeft na de sterke daling van het hoogste peil in de maand augustus jl moeite gehad om een nieuw stabiel-koopniveau te vinden. Analisten van de Duitse Commerzbank merken echter op dat de goudprijs een lange weg heeft afgelegd sinds het begin van 2020.

Hoewel het nieuws over potentiële vaccins het enthousiasme van beleggers voor goud heeft gedempt, verwacht de Commerzbank dat het grootste deel van 2021 de gevolgen van de wereldwijde pandemie nog goed voelbaar zullen blijven.

''De goudprijs zal stijgen in 2021''

Ondanks de komst van de vaccinaties verwachten analisten geen verandering in het huidige monetaire en fiscale beleid. Centrale banken en regeringen zullen volgens analisten verplicht blijven om de negatieve effecten van de corona maatregelen op de economie en de maatschappij te verzachten.

Wanneer de noodzakelijke fiscale stimuleringsmaatregelen niet tijdig worden genomen (als gevolg van weerstand in het wetgevingsproces), zal de druk op de centrale banken om in te springen met versoepelende maatregelen toenemen.

Analisten verwachten dat dit zal leiden tot een stijging van de goudprijs in 2021.

Kopen met vertrouwen

Verzekerde verzending

Veilige verzending

Gratis verzending vanaf € 5000

Authentieke producten

100% authentieke producten

Zeer tevreden klanten

Lees de ervaringen van onze klanten